Dansk English

Opsætning af telefon til viderescanning.

                                             
Udstyr der kræves af opkøber:

Telefon med android styresystem og internetadgang.

Opkøber skal hente og installere Pack and Sea Android App - 
kan hentes her.

Blueberry tændes og telefonen sættes til at søge efter enheder.(indstillinger-trådløst og netværk-bluetooth indstillinger-scan efter enheder- markér enhed- kode ved parring=0000)

Find app og åbn:
Åbn menu-indstillinger. Skriv brugernavn-skriv kodeord. Scanningsrækkevidden åbnes og stilles på lang. Gå tilbage til forsiden af app-rør skærm-tilslut Blueberry.
Herefter virker scanneren og kan bruges.

Scanneren er indstillet så den scanner en gang hvert sekund. Den registrerer kun kassen en gang uanset om man scanner i hver side flere gange.

Efter scanning åbnes listen med kunder. Markér kunde og tryk send. Herefter kommer der en kortvarig meddelelse om at de er sendt. Modtageren får herefter automatisk en mail fra Pack and Sea med antal kasser og hvem der har viderescannet. Kassen kan herefter ses på nettet af modtager.
Aftaler om viderescanning aftales af afsender, og kundeliste sendes til Pack and Sea, hvorefter der åbnes for aktuelle kunder til viderescanning.

Tip: Hvis man tænder Blueberry inden man åbner app, vil den herefter automatisk være klar til at scanne uden yderligere indstillinger.

Kontakt Pack and Sea for log in.